Selecteer een pagina

Visie

Er moet een drankje zijn voor iedereen die bewust geen alcohol drinkt en goed zorgt voor zijn/haar lichaam, maar tegelijkertijd ook classy wil kunnen proosten en genieten. BE is dat drankje. Be Mocktails biedt eindelijk een echt alcoholvrij alternatief voor wijn, breezer of cocktail.

Missie

Be-Mocktails wil er zijn voor iedereen. En laten zien dat je ook kunt genieten van luxe zonder alcohol. Door Be-Mocktails kan gezonde voeding zeker ook hip en classy zijn. Be-Mocktails wil dat speciale momenten met zoveel mogelijk mensen gedeeld kunnen worden en houdt daarom ook rekening met alle culturen, zodat iedereen zorgeloos kan drinken en genieten.

Everyone should Be Alive, Be Beautiful and Be Grateful

 

Historie

Be mocktails is bedacht door Conchita Daniël. Zij realiseerde zich dat er eigenlijk geen goed alcoholvrij alternatief bestaat voor wijn of cocktail. Omdat zij haar gezondheid erg belangrijk vind, maar ook houdt van luxe en glamour, besloot ze zelf een drankje te ontwikkelen. Eentje waarvan iedereen in stijl kan genieten. Een drankje dat je kunt drinken als wijn, dat chique is als champagne en dat goed is voor je lichaam en geest.

Door de vele reizen die ze maakt en alle smaken die ze daarbij ontdekte, viel de keuze op kokoswater als basis. Ze voegde er 100% natuurlijke ingrediënten aan toe die behalve een verfijnde smaak ook extra gezondheidvoordelen aan Be geven. Zo kun je aan je gezondheid en schoonheid werken terwijl je geniet van een luxe levensstijl.

0.0% alcohol 100% SHINE!